Актрисата Деси Зидарова е била пребита

Актрисата и модел Деси Зидарова е била пребита жестоко с бухалки късно вечерта в събота в столичния квартал “Лозенец", съобщиха от полицията. Настанена е за лечение в травматологията на “Пирогов", без опасност за живота ѝ. Младата жена е със счупена дясна подребрица, пукната лява подбедрица и пукнато ребро, както и с избит зъб, съобщават от болницата.

Деси Зидарова, която е позната на тв зрителите от участието си в сериала “Хотел България“, била нападната от двама мъже пред фризьорския ѝ салон. Инцидентът станал след като заключила салона за красота заедно с неин познат фризьор. Той също е бил бит, но е пострадал значително по-леко, което навежда следствието на версията, че нападението е било целенасочено срещу актрисата.

“Има доста версии, по които колегите работят, поради това, че до нея е имало неин колега от фризьорския салон, пострадал доста по-малко, а към нея е имало доста голяма жестокост от извършителите“, коментира вътрешният министър Цветан Цветанов.

“Смятаме, че има някаква цел, насочена изцяло и само към Деси Зидарова. Колегите работят много усилено по случая, също така търсим всички близки връзки около нея, които по някакъв начин биха могли на лична основа да посегнат на нея", допълни Цветанов.

Споделяне

Още от България