Александър Томов готов да преговаря и с ГЕРБ, и с БСП

Александър Томов готов да преговаря и с ГЕРБ, и с БСП
Председателят на ПП "Българска социалдемокрация - Евролевица" Александър Томов съобщи, че ще се стреми към коалиция на предстоящите избори за Европейски парламент и Народно събрание, като е готов да води преговори както с БСП, така и с ГЕРБ.

На пресконференция в четвъртък Томов съобщи, че на изборите досега неговата партия е печелила около 50-60 000 гласа, които можело да се окажат решаващи за някоя от партиите, ако се коалират.

Бившият изпълнителния директор на комбината "Кремиковци" и бивш президент на ЦСКА Александър Томов е клиент на прокуратурата и се очаква делото срещу него да стартира скоро. Повдигнати са му две обвинения – за длъжностно присвояване и за документно престъпление. Според прокуратурата става дума за разпореждане с пари и вещи на ФК ЦСКА и на "Кремиковци" АД на обща стойност 36 156 820 лева. Наред с Томов подсъдими по същото дело са и бившият изпълнителен директор на клуба Александър Гарибов, членът на УС на "Кремиковци" Иван Иванов и директорът на фирма "Финметал" Божко Бонев.

След като вчера Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) разреши на "Титан Спорт“ ЕАД да закупи 100% от акциите на ЦСКА, бившият вече президент на клуба коментира, че за него е облекчение, че вече няма да издържа ЦСКА, тъй като това му носело само загуби.

"От ЦСКА бях на загуба и сега ще ми олекне, че вече няма да издържам тима. Тепърва предстои да говоря с новото ръководство, но няма да искам неустойка. Ще взема само една малка сума, която ми се полага по мениджърските въпроси в тима", заяви Томов, цитиран от sportal.bg.

Споделяне

Още от България