Александров ще се бори за София с мотото "Работя за вас"

"Работя за вас" ще е мотото на предизборната кампания на кандидата на левицата за кмет на София Стоян Александров, съобщи Михайлина Абрашева от предизборния екип на кандидата.

Кампанията на Стоян Александров ще заложи на силното му личностно и експертно присъствие, в нея ще има и политически послания, и конструктивна критика на свършеното в столицата досега, както и нова визия за управлението на София.

Кандидат-кметът на левицата ще има и интернет страница - www.sofia-kmet.net. От предизборния щаб съобщиха, че Стоян Александров е заминал днес по покана на националния ни отбор по футбол за срещата на на националите ни с тима на Андора в евроквалификациите в сряда.

Той е от ЦСКА, но го подкрепя и фенклуба на Левски, чиито представители ще носят фанелки с неговия образ и с надпис "По-добре да се усмихва София, отколкото аз", каза председателя на предизборния щаб на Александров Костадин Шарков.

Ръководителят на пресцентъра на БСП Илиана Йотова съобщи, че вероятно на 15 септември на пленум столичните социалисти ще утвърдят листата си за общински съветници в София. В нея ще влязат 60 човека, засега предложението е, да я води Божидар Димитров. В лисата ще има и представители на гражданската квота.

Споделяне

Още от Бизнес