Американската "Съдърланд" се разширява към Стара Загора

Американската "Съдърланд" се разширява към Стара Загора

Американската компания за изнесени услуги "Съдърланд" (Sutherland) се разширява към Стара Загора.

Заедно с общината компанията за изнесени услуги организира събитието "Първи стъпки за потенциална кариера със "Съдърланд" на 17 октомври. Целта е фирмата да оцени възможностите на областта за разширяване на дейността си, съобщиха от община Стара Загора.

Кандидатите за работа ще получат информация относно компанията, условията за работа и позициите, които могат да заемат в нея. Те ще трябва да напишат есе на свободна тема на чужд език, което ще послужи за оценка за нивото им, е посочено в съобщението.

Регистрираната в САЩ компания с индийски капитали има над 30-годишна история в сферата на високите технологии и аутсорсинга. Компанията има 60 локации в 19 държави и клиенти от 8 индустрии.

В България стъпва през 2008 г. в София чрез дружеството ѝ "Съдърланд Глобал Сървисис" (Sutherland Global Services). С днешна дата има два офиса в София и по един във Варна и Бургас, като за тях работят 1700 души. Амбицията на дружеството е да разшири базата си в у нас до 3000 служители. От България "Съдърланд" предоставя най-различни услуги - контакт центрове, бекофис и ИТ услуги и други.

Споделяне

Още от Бизнес

Подкрепяте ли антиинфлационните мерки на правителството?