Американски хумористи се шегуват с отношенията между Макрон и Тръмп

Американски хумористи се шегуват с отношенията между Макрон и Тръмп

Прегръдки и целувки, странни и продължаващи до безкрай ръкостискания, изрази на взаимна симпатия - вчерашният ден на Еманюел Макрон и на Доналд Тръмп в Белия дом породи шеги сред американските хумористи, предаде Франс прес.

Ашли Паркър, журналист от в. "Вашингтон пост", определи отношенията между Тръмп и Макрон, наблюдавани вчера по време на срещата им в Белия дом, като "цуни-гуни връзка".

Водещият Джими Кимел от телевизия Ей Би Си пък направи шеговит паралел между наблюдаваното по време на срещата на Тръмп и Макрон и извънбрачните връзки, приписвани на Тръмп.

"Виждали ли сте го (Тръмп - бел. прев.) да докосва някого по този начин? Той му (на Макрон-бел. прев.) приложи версията Сторми Даниълс", каза водещият, визирайки твърденията на порнокатрисаната Сторми Даниълс, че е имала сексуална връзка с Тръмп и че адвокатът на президента Майкъл Коен ѝ платил 130 000 долара, за да я пази тя в тайна.

"Когато президентът Макрон поздрави президента Тръмп, той го целуна по двете бузи. Като рефлекс Майкъл Коен незабавно изскочи и даде 130 000 долара на Макрон", каза водещият Конън О'Брайън по телевизия Ти Би Ес.

Странният епизод, в който в Овалния кабинет пред камерите на телевизиите от целия свят, Тръмп започна да чисти пърхота от костюма на френския си гост, също породи доста коментари.

"Как да управляваш (Доналд Тръмп), когато той ви унижава публично?, попита Тревър Ноа, водещ в канала Комеди сентръл. "Ако бях Макрон, щях да отговоря на това", допълни той и каза, че е възхитен от спокойствието на френския лидер.

"Господин президент, Макрон е все още тук, усмихнат, след като е прекарал два дни с вас. Това не е пърхот, това е кокаин!", пошегува се Стивън Колберт по телевизия Си Би Ес.

В сряда Макрон и Тръмп нямаха среща, след като прекараха заедно първия и втория ден от визитата на френския лидер в САЩ. Тръмп обаче обеща да гледа по телевизията речта на Макрон пред Конгреса.

Споделяне

Още по темата

Още от Свят

До какво ще доведе изискването за "зелените" сертификати?