Американският университет в България организира конференция за предприемачеството

Американският университет в България организира конференция за предприемачеството
За седма поредна година Американският университет в България ще се преобрази в средище за иновативни идеи и предприемачески дух, съобщиха от учебното заведение.
 
На 31-ви март ще се състои редовната годишна конференция по предприемачество StartUP Conference, организирана от студентския клуб [email protected] 
 
Студентски център "Америка за България“ в Благоевград ще бъде поле за изява на успели бизнес лидери в различни сфери, поканени да споделят интересни истории и поуки от практиката си и да обменят идеи с млади мотивирани студенти.
 
Лектори от 4 държави (България, Албания, САЩ и Обединените Арабски Емирства) ще споделят знания и опит в едни от най-нашумелите теми в момента – дигитален маркетинг, криптовалути, ролята на социалните медии, влогърството за бизнеса и др.
 
За пръв път конференцията ще се проведе в рамките на един ден, като освен на лекции, ще бъде посветена и на интерактивни уъркшопи. Под насоките на професионалисти гостите ще упражнят практически трикове за създаване и промотиране на бизнес идеи. 
 
За подобаващ завършек на деня младите предприемачи ще бъдат поканени на коктейл с лекторите и организаторите на събитието, където в неформална обстановка ще могат да обсъдят своите интереси и планове.
 
[email protected] е част от Фондация StartUP, организатор на най-мащабното събитие за предприемачи в България - StartUP Conference, София. 
 
Ежегодният форум събира в столицата десетки нови компании, ентусиасти и потенциални инвеститори. Екипът на [email protected] е съставен изцяло от студенти ентусиасти, които вярват, че развитието на младите хора е ключово за едно по-добро бъдеще за България.
 
Билети за конференцията може да закупите от организаторите или онлайн на сайта на [email protected] www.startupatblagoevgrad.org. 
 
Споделяне

Още от Бизнес

Как да се подходи с новата детска болница?