Анастасия Мозер: В партията на Николай Бареков има един куп пумпали

Анастасия Мозер

В партията на Николай Бареков има един куп пумпали. Това говори за липса на принципи и позиции, което не е добре за България, коментира дългогодишният земеделски лидер Анастасия Мозер в неделя пред бТВ.

По думите ѝ въпросните хора никога няма да спрат да се въртят нагоре и надолу, защото те си търсят мястото и не им стига това, което са натрупали.

Един от бившите кадри на Мозер, лидерът на Земеделския народен съюз Румен Йончев, бе избран в сегашния парламент като депутат от левицата, но наскоро напусна червените и мина към партията на Бареков "България без цензура", обявявайки, че вече представлява тази формация в Народното събрание.

Според Анастасия Мозер сериозна партия не се прави с такива хора, а обществото изгубило доверие в политиците точно заради пълненето на партиите с хора, податливи на различния влияния и течения.


"България е много малка, за да има толкова голяма корупция”, коментира още Анастасия Мозер. Тя заяви, че Бойко Борисов направил някои важни и полезни неща за страната, но българите имаме навика да помним само негативното.

Споделяне

Още от България

Колко дълъг ще е животът на новото Народно събрание?