Андреана Галчева поема ръководството на дирекцията на НАП в София

Андреана Галчева поема ръководството на дирекцията на НАП в София

Териториална дирекция на НАП София минава под ръководството на досегашния заместник териториален директор - Андреана Галчева, съобщиха от данъчната агенция.

Назначението е факт от 11 април 2019 г. със заповед на изпълнителния директор на НАП Галя Димитрова, до провеждане на конкурс. Промяната се прави, след като предишният директор на столичната дирекция на НАП - Илиана Христова, бе избрана за зам.-председател на Комисия за финансов надзор.

Андреана Галчева е завършила "Счетоводство и контрол" с квалификация магистър по икономика в Стопанската академия в Свищов. Постъпва в НАП през 1999 г. като данъчен инспектор в данъчна служба "Лозенец", където остава до 2008 г. През следващите 5 години работи като ръководител на екип, а впоследствие и началник на отдел "Ревизии и проверки" в дирекция "Средни данъкоплатци и осигурители". От юли 2013 г., след успешно издържан конкурс, става зам.-териториален директор на ТД на НАП София с ресор "Контрол", "Държавни вземания" и "Събиране".

"След 20 години заедно ние се познаваме добре, гледаме в една посока, добър екип сме и ще продължим да следваме идеите си с усърдие и последователност", заяви пред колегите си по повод назначаването Андреана Галчева.

Споделяне

Още от Бизнес