Антон Кутев: Някои в БСП удрят своите, за да станат звезди

Антон Кутев, сн. БГНЕС

Всички си измиват ръцете с БСП, а ние вътре се бием сами. Така бившият депутат от БСП Антон Кутев, който не успя да спечели нов мандат, обобщи ситуацията в партията си. Някои в БСП удрят своите, за да станат звезди. Това е все едно нападател във футбола да атакува собствената си врата. А трябва да удрят ГЕРБ, коментира Кутев във вторник пред бТВ.

Той имаше предвид Кирил Добрев и Георги Кадиев, които са най- активни в критиките към партийното ръководство.

"Очаквам сега към атаката да се включи и Страхил Ангелов", допълни Кутев.


"Има хора в партията, които не са разбрали, че колкото повече топят ръководството, толкова повече потъва партията", смята той. Според него България ще загуби, ако се събори БСП.

"Изпълнителното бюро днес ще реши какво ще правим на преговорите с ГЕРБ. Аз смятам, че не трябва да се включваме в управлението. Те направиха ужасни грешки, които ни струват много. Държавата е в такова положение, че всеки трябва да прави компромиси. ГЕРБ носи отговорност за управлението на държавата, нека я носят, а не да прехвърлят тежестта на БСП", каза още Антон Кутев.

Преди ден Бойко Борисов обяви, че ГЕРБ продължават преговорите за формиране на правителство на първо място с Реформаторския блок, а след това с БСП, Патриотичния фронт и АБВ.

Споделяне

Още от България