Антон Тодоров: Дипломата на Борисов е пълно 6, а разни въшльовци говорят, че е чел само ”Винету”

Антон Тодоров: Дипломата на Борисов е пълно 6, а разни въшльовци говорят, че е чел само ”Винету”

”Променят се фактите, променят се документите. Аз намерих в гимназията в Банкя дипломата на Борисов от средното образование. Пълно шест - от горе до долу. Е, като видиш тая диплома и ти говорят разни въшльовци, че той бил чел само "Винету", как да реагирате при тая ситуация? Човек, който е завършил с пълно шест! Как да не си променя отношението?” – така депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров коментира пред БНТ нападките от страна на левицата по негов адрес, че от върл критик на Бойко Борисов се е превърнал в негов страстен защитник.

По повод пасажите от книгата му "Шайка: Бойко, Росен, Цецо и другите" с обиди към Борисов, които БСП цитира в парламента преди ден, Тодоров коментира, че ще стане милионер от нея след направената реклама.

Той се оправда, че цитираните думи не са негови, а на редакцията от издателство "Милениум".

”Да кажем, че в момента не бих приел (книгата) да бъде такава. Защото много неща, които тогава съм имал като достъп до информация, днес са променени, други са по-малко променени, трети са напълно променени. Ще ви дам един пример - така наречената разработка "Буда" от 1997 г., тогавашната ми информация беше безкрайно малка и стеснена.

От днешна гледна точка мога да кажа, че такова нещо, в което обвиняват Борисов, е най-голямата глупост. Няма никаква разработка "Буда", има едни започнали писания, нищо няма в тях. Нито има вербовка”, каза Тодоров.

По думите му ”ГЕРБ е като ранното СДС, има всякакви - и леви, и центристи, и десни. И затова бием 11-и път. И ще ги бием до края на света, както се казва”.

В интервюто си пред БНТ той направи и следния странен коментар:

"Когато Крум Зарков каза, че там щял да мъчи нечий дядо с приятели от ДС, аз се сетих, че най-големите главорези в Камбоджа навремето - Пол Пот, Йенг Сари и другите, са възпитаници на Сорбоната. Не правя връзка с Крум Зарков, макар че и той е завършил и е виден франкофон. Вижте каква е връзката - ами, човек може да е завършил Сорбоната и пак да избие два милиона камбоджанци, както направиха възпитаниците на Сорбоната. Това искам да кажа", коментира още Тодоров.

Споделяне

Още по темата

Още от България