"Арена Армеец" пак с нов управител

Досегашният зам.-шеф на спортната зала "Арена Армеец" в София Иван Драндийски поема управлението на съоръжението, съобщиха от спортното министерство. Драндийски работи като зам.-управител на залата от самото ѝ откриване до този момент и има професионален опит, квалификация и знания да управлява залата, се казва в съобщението на ведомството на Свилен Нейков.

Това е втората смяна на ръководството в “Арена Армеец” за по-малко от месец. На 7 февруари като управител на залата бе представен Ивайло Георгиев – тогава съветник на финансовия министър Симеон Дянков по кризисните въпроси. Георгиев смени на поста Венцислав Генков, освободен след нареждане на премиера Бойко Борисов. Генков бе изкупителната жертва в скандала с платеното паркиране пред залата и проблемите с организацията на събития в най-голямото спортно съоръжение у нас.

 

Досегашният управител Ивайло Георгиев е назначен за председател на Борда на директорите на Националния дворец на културата, допълват от спортното министерство. Георгиев успя в кратки срокове да съдейства за подобряване на координацията между МВР, Столична община и “Арена Армеец”, се посочва в съобщението.

 

Драндийски e добре познат в спортните среди. Той е завършил бизнес администрация в "Thames Valley University" в Лондон и магистратура по арт мениджмънт в Пловдивския университет "Паисий Хилендарски". Има специализация по "Модерно управление на малки и средни предприятия" в Гърция и успешен дългогодишен професионален стаж в сферата на музикалния, телевизионен и продуцентски бизнес.

Споделяне

Още от България

Какво очаквате от президента Радев през неговия втори мандат?