Арсен Венгер: Не знаем много за "Лудогорец"

Арсен Венгер: Не знаем много за "Лудогорец"

Мениджърът на "Арсенал" коментира като очакван жребия за груповата фаза в Шампионската лига (ШЛ), теглен в четвъртък вечерта. Както е известно лондонският клуб ще бъде в една група с българския шампион "Лудогорец", френския "ПСЖ" и швейцарския "Базел".

"Не знаем много за този отбор, сега ще започнем да го наблюдаваме", заяви на своя пресконференция Венгер по отношение на отбора от Разград.

Очаквано той отдели повече внимание на останалите два тима в групата, които имат далеч по-сериозна история в европейските клубни турнири от "Лудогорец".

"В крайна сметка изтеглихме това, което така или иначе очаквахме. Може би ПСЖ е фаворитът, но ние искаме да завършим първи. Относно Базел – погледнете резултатите им срещу английските клубове в евротурнирите и ще подходите предпазливо. Те са доминант в Швейцария, имат чудесна школа и много добри скаути", заяви Венгер.

"Арсенал" и "Лудогорец" ще се изправят един срещу друг в третия и четвъртия кръг от битката, като мачовете са на 19 октомври в Лондон и на 1 ноември в София.

Споделяне

Още от Спорт