Aрт ден в музеи и галерии подарява “УниКредит“ на клиентите си

Безплатно посещение на най-интересните експозиции в музеи и галерии в София, Пловдив, Варна, Благоевград, Велико Търново и Бургас, подарява “УниКредит Булбанк“ на клиентите си на 20 ноември.

Досега в УниКредит Арт Ден е можело да се включат само служители на банката и семействата им, но тази година, в която инициативата се провежда за трети път, в нея могат да се включат клиентите на трезора и до още трима техни близки или приятели.

Така за тях в събота безплатно ще се отворят вратите на Националната художествена галерия в София, на столичната Музейна галерия за модерно изкуство, Градската художествена галерия в Пловдив, Художествената галерия "Борис Гергиев" във Варна, бургаската галерия “Богориди“, великотърновският парк “Асеновци“ и благоевградският Регионален исторически музей.

За да получат безплатен достъп за тези галерии и музеи за себе си и до трима свои близки и приятели, клиентите на банката трябва единствено да попълнят регистрационната онлайн форма на сайта на банката www.unicreditbulbank.bg.

УниКредит Арт Ден се провежда едновременно в 20 от общо 22-те страни, в които банковата група присъства – Австрия, Азербайджан, България, Хърватия, Естония, Германия, Киргизстан, Италия, Латвия, Литва, Полша, Чехия, Румъния, Русия, Сърбия, Словакия, Словения, Турция, Украйна и Унгария.

“Инициативата подчертава ангажимента ни към изкуството и културата, на които гледаме като двигател на растежа и обогатяването в обществата, в които живеем. Нещо повече, ние активно подкрепяме и насърчаваме креативността във всичките ѝ форми и езици”, казва Антонела Масари, директор на Идентичност и Комуникации в УниКредит.

От банката припомнят, че в момента в Централния клон на банката на столичния пл. “Света Неделя” могат да разгледат избрани картини от гостуващата изложба на Салвадор Дали.

Споделяне

Още от

Одобрявате ли решението за частичен локдаун?