Aрт ден в музеи и галерии подарява “УниКредит“ на клиентите си

Безплатно посещение на най-интересните експозиции в музеи и галерии в София, Пловдив, Варна, Благоевград, Велико Търново и Бургас, подарява “УниКредит Булбанк“ на клиентите си на 20 ноември.

Досега в УниКредит Арт Ден е можело да се включат само служители на банката и семействата им, но тази година, в която инициативата се провежда за трети път, в нея могат да се включат клиентите на трезора и до още трима техни близки или приятели.

Така за тях в събота безплатно ще се отворят вратите на Националната художествена галерия в София, на столичната Музейна галерия за модерно изкуство, Градската художествена галерия в Пловдив, Художествената галерия "Борис Гергиев" във Варна, бургаската галерия “Богориди“, великотърновският парк “Асеновци“ и благоевградският Регионален исторически музей.

За да получат безплатен достъп за тези галерии и музеи за себе си и до трима свои близки и приятели, клиентите на банката трябва единствено да попълнят регистрационната онлайн форма на сайта на банката www.unicreditbulbank.bg.

УниКредит Арт Ден се провежда едновременно в 20 от общо 22-те страни, в които банковата група присъства – Австрия, Азербайджан, България, Хърватия, Естония, Германия, Киргизстан, Италия, Латвия, Литва, Полша, Чехия, Румъния, Русия, Сърбия, Словакия, Словения, Турция, Украйна и Унгария.

“Инициативата подчертава ангажимента ни към изкуството и културата, на които гледаме като двигател на растежа и обогатяването в обществата, в които живеем. Нещо повече, ние активно подкрепяме и насърчаваме креативността във всичките ѝ форми и езици”, казва Антонела Масари, директор на Идентичност и Комуникации в УниКредит.

От банката припомнят, че в момента в Централния клон на банката на столичния пл. “Света Неделя” могат да разгледат избрани картини от гостуващата изложба на Салвадор Дали.

Споделяне

Още от

Как оценявате българската позиция за кризата около Украйна?