Арт вечер на добродетелите в подкрепа на деца и семейства в риск

Арт вечер на добродетелите в подкрепа на деца и семейства в риск

Арт вечер на добродетелите, която фондация “За Нашите Деца“ организира на 4 октомври, ще набира средства в подкрепа на стотици деца и семейства в риск. Събитието е от 19 часа в бившата сграда на Музикалното училище на ул. “Оборище“ №5 и има за цел да подкрепи специфичните потребности на децата с проблеми в развитието и да им даде шанс да разгърнат своя пълен потенциал. Това е най-голямото благотворително събитие на фондация “За нашите деца“ съвместно с с фондация “Аполон & Меркурий“.

Събитието е естествено продължение на осемте успешни издания на "Вечер на добродетелите“ в подкрепа на най-уязвимите деца и семейства.

Всяко дете се нуждае от обич, а обичта се сбъдва в семейство. В това вярва екипът на фондация “За Нашите Деца“, който вече 26 години работи за това децата в ранна възраст да получават цялата необходима грижа и  да растат пълноценно, така че да имат силен старт и основа за развитие. Именно затова каузата на Арт вечер на добродетелите 2018 е сигурна семейна грижа за всяко дете, убедени са във фондацията.

”Aрт вечер на добродетелите 2018 ще събере 120 гости с изявен интерес към изкуството и по-специално към творбите на най-популярните и обичани български художници – ключови представители на бизнеса, дипломатическия и културен елит на страната, партньори, съмишленици и приятели на фондацията, личности в нашето общество, които знаят, че инвестирането в сигурна и стабилна семейна среда за всяко дете е основа за постигането на развито и цивилизовано общество в България“, съобщиха организаторите. 

Вечерта ще включва и традиционна артистична програма, в която ще вземат участие български музиканти, но акцент тази година ще е благотворителният търг, който ще даде възможност на присъстващите да наддават само за отбрани произведения на изкуството с висока социална стойност.

“Ние вярваме, че заедно с гостите на ексклузивното издание Арт вечер на добродетелите 2018 ще подкрепим стотици деца и семейства да не се разделят, но и ще окрилим децата да разпознават красотата и изяществото в света още от ранна детска възраст – умения, които ще останат с тях през целия им житейски път“, посочват от фондация “За нашите деца“.

Споделяне

Още от Общество