"Артекс инженеринг" - най-силната бизнес марка в жилищното строителство

"Артекс инженеринг" - най-силната бизнес марка в жилищното строителство

За трети път международната организация Superbrands отличи "Артекс инженеринг" като най-силната бизнес марка в жилищното строителство у нас.

Superbrands е независима институция, фокусирана върху брандинга. Тя отличава и промотира изключителните търговски марки, които се открояват и доминират над всички останали в рамките на националния пазар.

Брандовете не само трябва да се ползват с доверие, но и успешно да се разграничават от конкурентите си в своя сектор, да притежават индивидуалност и ценности, които ги правят уникални.

Отговаряйки на всички тези условия, "Артекс инженеринг" бе удостоена за трети пореден път с голямата награда на Superbrands.

"Тази награда е много специална за нас, защото в момента преминаваме през един не лек период. Ще използвам една библейска метафора – когато си като град, поставен на хълм, те брулят и бурите, и ветровете. И когато си лидер в жилищното строителство, към теб са отправени най-големите предизвикателства", каза на церемонията по награждаване арх. Весела Мирянова, изпълнителен директор на компанията.

Наградата за "Артекс инженеринг" е още едно доказателство, че бизнес бранд, изграден с много труд, безкомпромисно внимание към детайла, професионално майсторство и почтено отношение към клиента, остава силен, независимо от предизвикателствата, на които е подложен.

Споделяне

Още от Бизнес

Съгласни ли сте влизането на обществени места да става само със сертификат за ваксиниране, преболедуване или тест?