Аржентинец изнасилвал дъщеря си в продължение на 27 години

ДНК-анализи доказаха, че 67-годишен аржентинец е изнасилвал дъщеря си в продължение на 27 години и тя родила седем деца от него, съобщиха световните агенции.

Армандо Лусеро от провинция Мендоса започнал да изнасилва дъщеря си, когато тя била на 8 години. Сега тя е на 35 години.

Седемте деца са на възраст между две и деветнайсет години.

Бащата бил задържан на 11 май, след като дъщеря му избягала от дома им и поискала защита от местните власти. Тя се решила на тази стъпка, след като баща ѝ заплашил, че ще започне да изнасилва и едно от седемте им деца.

Друга дъщеря на Лусеро, която е на 40 години, също го обвини след ареста му в сексуален тормоз и заяви, че той принуждавал семейството си да пази ставащото в тайна, като заплашвал близките си пистолет.

Лусеро ще бъде изправен пред съд и ако бъде признат за виновен, може да получи до 50 години затвор.

Светът вече бе разтресен от аналогичен случай в Австрия. 73-годишният Йозеф Фрицъл в продължение на 24 години държа дъщеря си заключена в тайно помещение в мазето на дома си и многократно я изнасилвал.

Случаят с Фрицъл се разчу през април миналата година, когато едно от децата му, родени от дъщеря му, се разболя и той се принуди да го заведе в болница. Тогава се разплете цялата история и изнасилваната му дъщеря видя за първи път дневна светлина след 24 година затвор. През цялото време отгоре в къщата си Фрицъл е живял с жена си и децата си от този брак, без никой да се досети какво става в подземието.

Предявените срещу 73-годишния Фрицъл обвинения са за изнасилване и кръвосмешение, защото от връзката с дъщеря му се родили седем деца. Фрицъл е обвинен и за убийство, тъй като едното от седемте деца починало малко след раждането. Маниакът отговаря и по обвинения за принудително лишаване от свобода и за принуждаване към робство на дъщеря си.

Споделяне

Още от Свят