Аштън Къчър и Мила Кунис кръстиха дъщеря си Уайът Изабел

Холивудските актьори Аштън Къчър и Мила Кунис са решили да кръстят дъщеричката си Уайът Изабел Къчър, съобщи звездата от "Двама мъже и половина" на сайта си.

"Мила и аз сме радостни да представим на света Уайът Исабел Къчър. Нека животът ти бъде изпълнен с чудеса, любов, смях, здраве, щастие, любопитство и лично пространство", е написал Аштън Къчър. Той се обръща към фотографите около дома им в Калифорния с призива: "А сега може ли хеликоптерите да спрат да кръжат над дома ни, вътре има спящо бебе. А тя е супер сладка!"

Момиченцето се появи на бял свят на 1 октомври в Лос Анджелис. Къчър публикува и снимката на бебето заедно с тези на няколко други новородени и камила и кучи и предложи на хората сами да открият на коя от тях е детето му с Кунис.

"Можете ли да отгатнете кое от тях е нашето, макар че това наистина няма значение – всички бебета са сладки!", пише 36-годишният актьор.

Двамата с 31-годишната Кунис планират сватба вт есен семеен кръг за юли следващата година. Те  имат връзка от 2012 година, но са близки още от времето, когато се снимаха заедно в телевизионния сериал "Шеметни години".

Къчър бе женен за актрисата Деми Мур, но двамата се разведоха през 2013 г.

През февруари тази година той и Кунис обявиха годежа си, а през март медиите огласиха, че ще стават родители.

Споделяне

Още от Общество

Одобрявате ли промяната в стратегията на ваксинацията срещу Covid?