"Атака” обяви своя версия за събитията в НАТФИЗ

Десислав Чуколов и Волен Сидеров

Не сме предизвиквали двамата актьори, на 23 октомври вървяхме по ул. "Раковски", за да разлепяме плакати срещу дрогата, минахме край НАТФИЗ, когато започнаха да ни конфронтират и ни удариха, заяви на пресконференция днес Десислав Чуколов.

В телевизионно предаване единият от актьорите - Анатоли Лазаров, каза, че Волен Сидеров го е ударил в корема.

Днес от "Атака" показаха кадри, на които се вижда как Сидеров и Чуколов са ударени. Чуколов уточни, че пълният запис е предоставен на полицията.

Сидеров държи кофа, а в другата - "мече", с което се лепят плакатите, как може да удари някого, коментира Чуколов. Той разказа, че на него самия са му паднали очилата, а на репортера на телевизия "Алфа" очилата са били счупени.

Седмици наред медиите тръбят за хулиганите Чуколов и Сидеров, единственото нещо, което има онагледено, е как удрят Сидеров, коментира още Чуколов.

Магдалена Ташева обясни, че двамата актьори Евгени Будинов и Анатоли Лазаров разиграват жалка клоунада. Тя посочи, че Волен Сидеров има епизодична роля в случката, нищо не казва, а след като му пада шапката след удара, се навежда и я взема. Анатоли Лазаров върви след него, обижда го и го провокира, заяви Ташева.

Това са избрани кадри. Не съм ударил никого, каза актьорът Анатоли Лазаров пред бТВ.

Това е манипулиране на общественото мнение. Жертвите сме ние, трябва да ни се извинят, подчерта и колегата му Евгени Будинов.

Споделяне

Още по темата

Още от България