Ателие “Прегърни ме” представя Театър на маса "Грозното патенце"

Ателие “Прегърни ме” представя Театър на маса "Грозното патенце"

Ателие “Прегърни ме” представя тази неделя Театър на маса на приказката "Грозното патенце". Малките артисти и художници от ателието, което обучава деца от социални домове, ще представят приказката заедно с именити професионални творци. Този път участие ще вземат актьорите Владимир Димитров, Лилия Гелева, Рашко Младенов и художниците Никола Тороманов, Виолета Халваджиева и Христо Нейков.

Малки и големи приятели на децата и театъра са поканени на 27 октомври, неделя, от 15. 30 ч. в К.Е.В.А. на ул. "Раковски” № 114.

"По време на 3-часови занимания ще четем, репетираме, изработваме хартиени животни и парцалени пилета. Ще построим "сцена” и изиграем за нашите гости истинско представление!", се казва в поканата на Ателие "Прегърни ме".


Децата ще могат да изберат и да се включат в една от двете групи:
- на художниците, които заедно с Никола Тороманов, Виолета Халваджиева и Христо Нейков ще изработят костюмите и декорите.
- на актьорите, които заедно с Лилия Гелева, Владимир Димитров и Рашко Младенов ще четат и репетират текста.

Началото на представлението е от 17.30 ч.

Всички приятели на децата от "Прегърни ме", без възрастови ограничения, са поканени и на занимания по моделиране и рисуване на 26 октомври, събота, от 14 до 16 часа.

Темата на срещата е "Есента в творчеството на Майстора". Заниманията ще се проведат на ул. Ронкали 2 (пресечка на ул. Асен Златаров) в София.

Споделяне

Още от Общество