Австралийски банкер, хванат с еротични снимки по време на тв интервю, остава на работа

Австралийски банкер, хванат с еротични снимки по време на тв интервю, остава на работа

Австралийският банкер, хванат да разглежда полуголи снимки, виждащи се по време на телевизионно интервю, излъчвано на живо, ще запази работата си. Това съобщи в петък неговият работодател "Макуайър Банк".

Дейвид Кийли се превърна в Интернет-сензация, когато в YouTube бе качено интервюто по Канал 7, по време на което на компютърния екран на банковия служител се виждат снимки на модела Миранда Кер.

В мрежата тръгна активна кампания Дейвид Кийли да запази работата си, като за него се застъпи и самата госпожица Кер.

От "Макуайър Банк" обявиха, че проверката по случая е приключила и банкерът няма да бъде уволнен.

"Той ще остане служител на "Макуайър". "Макуайър" и служителят поднасят извиненията си към всеки, който може да е бил засегнат" от случая, се казва в съобщението на банката. Не се пояснява дали срещу служителя са предприети някакви други мерки, споменава се само, че са "предприети действия".

Мартин Лакос, колега на Кийли, обсъждаше във вторник в интервю на живо по Канал 7 лихвените проценти, когато Кийли отвори своя имейл, съдържащ снимки на Миранда Кер.

Кийли реагира с изненада и се опитва да смени изображението на екрана. Това даде повод да спекулации, че може да е бил жертва на шега. Появиха се мнения, че този мейл му е изпратен нарочно.

Глобалната кампания в подкрепа Кийли започна след пускането на клипа в YouTube, където е видян от стотици хиляди хора.

Финансовият уебсайт Here is the City News създаде страница "Спасете Дейв". Във Facebook има поне 10 групи в негова защита.

"Дали случката е нагласена или не, реално Кийли е виновен само за това, че е бил на грешното място в грешното време", се казва в Интернет-петцията в негова защита. .

Двадесет и шест годишната Миранда Кер, която е модел на Victoria's Secret и е сгодена за звездата от "Карибски пирати" Орландо Блум, също даде подкрепа за Кийли.

Казаха ми, че има петиция да си запази работата и, разбира се, се присъединих, каза тя.

Избухването на скандала доведе до силно нарастване на интереса към самата Миранда Кер. Близо 100% се е увеличило търсенето на нейното име в Google, след като клипът с Кийли се появи в YouTube.

Споделяне

Още от

Какво очаквате да свърши служебното правителство?