Австралийско семейство затъна в тоалетна хартия

Австралийско семейство затъна в тоалетна хартия

Австралийското семейство се сдоби с огромни количества изключително ценна стока, след като по погрешка поръча онлайн 48 кашона вместо 48 рула тоалетна хартия, предаде Ройтерс.

Хайди Янецки и семейството ѝ вече разполагат с 2304 рула тоалетна хартия, в момент когато паническото изкупуване на продукти заради епидемията от коронавирус накара магазините в Австралия да въведат ограничения до пакет на човек.

Янецки е мислела, че пуска редовната си онлайн поръчка миналия месец и не забелязала голямата сметка по кредитната си карта, докато палетите не били доставени в дома ѝ в южния щат Куинсланд.

Казва, че се почувствала объркана и като идиот.

Съпругът ѝ пуска подробности в социалните медии както за "вълнуващия ден" на пристигане на поръчката, така и снимка как Янецки седи на трон, направен от кутии и украсен с различни рула вчера, с жезъл в ръка и корона от ролки тоалетна хартия.

По изчисления на семейството ще им трябват 12 години да се справят с огромната поръчка. Решили са обаче да продадат някои от кашоните с благотворителна цел на цената, на която са ги закупили.

Споделяне

Още по темата

Още от Свят

Съгласни ли сте влизането на обществени места да става само със сертификат за ваксиниране, преболедуване или тест?