Автомобилът на репортерка бе подпален след репортаж за автосервиз

Автомобилът на репортерка бе подпален след репортаж за автосервиз

Автомобилът на журналистката от "Господари на ефира" Зорница Акманова бе опожарен само няколко часа, след като неин репортаж е довел до затварянето на незаконен автосервиз в града. Главен заподозрян е собственикът на сервиза Пламен Димитров.

Главният прокурор Сотир Цацаров е разпоредил спешни действия за разкриване на палежа на автомобила и проверка на криминалното досие на Димитров. В Карлово той е бил известен като Пламен Майстора.

От репортажа на "Господари на ефира" се разбира, че Майстора е задържал колите на свои клиенти с месеци, измислял е постоянно различни повреди и искал пари за отстраняването им.

Пред репортерката Димитров твърди, че гаражите му изобщо не работели като сервиз и иска да бъдат изтрити записите преди излъчването им. В същото време пострадали от действията му се оплакват, че са подавали множество сигнали срещу Димитров, но резултат нямало.

Причината е, че неговата приятелка работела в прокуратурата и прокурорите в Карлово си правели отводи. Пламен Димитров е задържан за 24 часа от полицията.

Споделяне

Още от България

Подкрепяте ли антиинфлационните мерки на правителството?