Българчета заминават на футболен лагер в Ман Юнайтед

Късметлиите, които ще тренират на базата на Ман Юнайтед

Осемнадесет българчета заминават на двудневен тренировъчен лагер в Академията по футбол на "Манчестър Юнайтед” в началото на септември тази година. Там те ще бъдат обучаване от треньори легендарния английски клуб, съобщиха от мобилния оператор "Глобул", който организира посещението в рамките на спонсорството си на футболния гранд.

 

Щастливците са момчета от V до VІІ клас на СОУ "Найден Геров" – Варна, които спечелиха ежегодното училищно първенство в тази възрастова група, организирано от просветното и спортното министерства. Финалът на турнира бе тази неделя на стадион "Георги Бенковски” в град Тетевен.

 

Победителите ще проведат занимания на тренировъчната база на Манчестър Юнайтед в Карингтън и също така ще посетят стадион "Олд Трафорд” и музея на отбора. "Глобул" поема всички разходи по организацията на лагера за децата и ще осигури безплатни екипи за участниците.

 

Проектът е част от стратегията за корпоративна отговорност на компанията и цели да насърчи спортния дух сред българските деца.  

Споделяне

Още от Спорт

Кой е най-добрият вариант след падането на кабинета "Петков"?