Българин е свидетел по случая със смъртта на Стивън Гейтли от “Бойзоун“

Полицията в Майорка е открила българина, който е бил в дома на Стивън Гейтли от "Бойзоун", в нощта в която той е починал, съобщава на електронната си страница “Дейли Мейл”.

По-рано през деня британската преса съобщи, че испанската полиция издирва българина Георги Дучев – Джорджо, който е бил с Гейтли в часовете преди смъртта му.

Певецът от поп-групата "Бойзоун“ и неговият дългогодишен партньор Анди Коулс поканили Дучев в апартамента си за 1 млн. паунда, по време на почивката им в испанския курорт Майорка, след като го срещнали в нощен клуб "Палма" в петък вечерта.

33-годишният певец е заспал на дивана, но се смята, че е умрял след като се задавил след тежка пиянска вечер. Той е бил намерен от объркания си партньор в събота следобед, но остава неясно дали Джорджо е напуснал апартамента преди Гейтли да почине.

Полицията смята, че българинът може да им помогне да разкрият допълнителни подробности около смъртта на певеца.

Гейтли беше открит в събота в апартамента си в луксозния курорт Пуерто Андракс в югозападната част на Майорка. Разследващите органи съобщиха, че той е бил облечен в пижамата си. Свидетел на инцидента заяви: "Беше разположен много странно. Тялото му лежеше върху дивана сякаш отправяше молитва", заяви той.

В понеделник, след като е дал показания пред полицията, 25-годишният Дучев е заявил, че е "шокиран" от смъртта на Гейтли и допълнил, че "не е мигнал, откакто е разбрал новината”.

Споделяне

Още от

Какво очаквате да свърши служебното правителство?