Българка се класира четвърта в конкурса Мис САЩ 2009

Българка се класира четвърта в конкурса Мис САЩ 2009

Българка се класира на четвърто място на финала на конкурса за красота Мис САЩ 2009, стана известно след приключването на престижния и следен от милиони зрители в САЩ конкурс.

Родената в София дъщеря на български имигранти Лаура Чуканов, която е носителка на титлата Мис Юта 2009, не скри радостта си след конкурса. Лаура Чуканов заяви пред БНР: "Толкова добре се чувствам, не мога да повярвам, че съм на това място. Добре се чувствам, мисля, че много добре направих и радвам се много. Семейството ми е тук, приятели и приятелки, чудесно е. Изобщо не знаех, че имаше толкова много българи в света, които искаха да победя и заради това чувствам, че победих. Толкова се радвам, искам нещо да направя за всичките българи и трябва да мисля, какво ще бъде. Благодаря ви много".

Конкурсът Мис САЩ 2009 спечели 22-годишната Кирстен Дънст от Северна Каролина, побеждавайки 50 конкурентки от петдесетте щата на страната. По регламент тя получава едногодишна издръжка, размерът на която не се съобщава, апартамент на разположение в Ню Йорк и платени актьорски курсове.

Споделяне

Още от Свят