Българо-руската миска Антония Петрова с амбиции да влиза в политиката

Антония Петрова позира като "Мисис Русия"

Антония Петрова, която е Мис България 2009 година, Мисис Русия 2012 година и съпруга на известен руски олигарх Антония Петрова обяви в ефира на БНТ, че възнамерява да влезе в политиката.


"В лявото политическо пространство има много възможности за реализация. Но има нужда и от дясна партия. Може някой ден и аз да я създам със свои съмишленици“, коментира Петрова. Малко по-късно тя сподели, че не вижда разлика между ляво то и дясното в България.


Перничанката с руски паспорт заяви също, че не са верни слуховете, че е била част от АБВ, "просто била на откриването на техен офис в Перник".


"Реших да не се присъединявам към тази партия по две причини. Харесвам господин Първанов като президент, но не смятам, че е правилно да обърнеш гръб на собствената партия, която те е направила държавен глава. По този начин той помага на Бойко Борисов и партията му", обясни Антония Петрова.


Според нея Пламен Орешарски е брилянтен икономист, а Бойко Борисов и Меглена Кунева са "недесни политици" заради връзките им с дейци на комунистическия режим.

"В политика трябва да влизат хора успели в професията си, политиката не е професия и начин за забогатяване, а призвание", каза още Петрова. "Ще наблегна върху образованието и здравеопазването", обяви още Антония Петрова, за която се твърди, че е спечелила приза Мисис Русия '2012 заради брака си с руснака Александър Бередин.

Споделяне

Още от България