Българската фасилити мениджмънт организация е с нов управителен съвет

Българската фасилити мениджмънт организация е с нов управителен съвет

Българска фасилити мениджмънт асоциация (БГФМА) е с нов управителен съвет с мандат две години, съобщиха от организацията.

Четирима са новите членове на 9-членния управителен съвет. Това са Кирил Илиев - управител на дружеството "Гео фасилитис", Иван Велков, Валери Лелиев – управител на "Фасилити мениджмънт БГ" и Деян Кавръков.

Останалите петима члена са от стария управителен съвет – Горан Миланов, Лора Влахова, Никола Игнатов, Огнян Стоев и Тошо Киров.

Горан Миланов запазва поста си на председател на БГФМА. Той е и заместник-председател на Европейската асоциация по фасилити мениджмънт. Негови заместници остават Тошко Киров и Никола Игнатов.

В контролния съвет на асоциацията влизат Ангелина Славкова, Емил Мечикян и Мартин Воев от "Лендмарк".

Една от целите на новия управителен съвет е да популяризира асоциацията пред обществото.

Българска Фасилити Мениджмънт Асоциация е създадена през 2008 г. Основните и цели са да насърчи прилагането на стандартите за фасилити мениджмънт във всички видове сгради както и да изгради мрежа от професионалисти.

В БГФМА влизат над 50 компании, които предоставят както цялостни фасилити мениджмънт услуги - технически, инфраструктурни и търговски, така и доставчици на отделни услуги като почистване, ИТ и др. Физически лица като административни директори, пропърти и асет мениджъри, са също част от сдружението.

Споделяне

Още от Бизнес