Balkan Beat Box се завръщат у нас с нов албум

Balkan Beat Box

На 25 октомври в Зала 3 на НДК "Balkan Beat Box" отново ще завладеят българската публика с внушителен арсенал от балкански фолклор, цигански пънк ритми, танцувална електроника, реге, дъб, рага и хип-хоп. Групата се завръща у нас точно година и 2 месеца след първото си гостуване в София, което прекъсна по средата заради технически проблем. Тогава музикантите обещаха да се върнат в България за истински качествено шоу.

"Balkan Beat Box" е група със световно признание, дължащо се на необичайния и уникален стил, който създават и на посланията, които отправят. Музиката им е срещата между "Manu Chao", Горан Брегович, "Asian Dub Foundation", "Gogol Bordello" и Shantel, а ефектът от живото им представяне е зареждащ микс от звуци от всяка една музикална култура на земното кълбо.

Новият проект "Give" от 2012 г., който ще представят в България, е с по-засилено електронно звучене и ясно заявена позиция "срещу капитализма, корпоративната алчност, лицемерието" и т.н.

Организаторите от Event Ease съобщават, че всички, на които са преиздадени билетите миналата година между 29.08.2011 до 02.09.2011 в клуб "Порк Пай" и до 25.09.2011 в централния офис на Еventim, ще могат да гледат бандата, без да закупуват нов билет и само след предоставяне на преиздадените билети на входа на залата. Промоционални билети се продават на цена 20 лв., след изчерпване на бройката им пасовете ще струват от 25 до 35 лева.

Споделяне

Още от