Бареков освиркан в Пловдив на ММА-гала вечеря и приветстван в старчески дом

"Мощно освиркване тресеше клетката на откритата ММА-гала вечер на стадион "Пловдив" в неделя вечерта при всяко произнасяне на името на Николай Бареков и партията му ББЦ като спонсори на събитието", предаде пловдивският сайт Под тепето в понеделник.

"Бареков бе освиркван шумно дори на своя територия сред здравите момчета, с които той се обкръжаваше по време на пътуващия карнавал из страната и които носят лика му на гърдите си", продължава информацията в сайта.

"За беда, той не успя лично да се възрадва на народната любов. Вместо него от мощните освирквания в ступор застинаха много от кандидат-депутатите от ББЦ, попиващи жадно с поглед кръвта по арената, пусната от съвременните гладиатори в нея. Те бяха като препарирани след многото и сърдечно ууууууу, дошло и от випаджийските маси около тях, и от простосмъртната многолюдна публика зад загражденията", предава сайтът.

По същото време обаче Бареков се е срещнал с народната любов в родния си Пловдив, ако се вярва на съобщението, пуснато от пресслужбата на ББЦ.

Бареков се е срещнал с възрастни хора от старческия дом "Св. Василий Велики" в Пловдив, като хората са били доведени, специално за да го посрещнат в гостилница "Астра".

"Бареков бе посрещнат изключително топло и емоционално от възрастните хора, които го чакаха с хляб и сол, знамена на ББЦ и плакати с надписи: "Бареков премиер“, съобщиха от партийната пресслужба.

"Хората от дома го приветстваха с възгласи "Бареков“ и "Победа“. "Пожелаваме ви голям успех на изборите. Обичаме ви“, му казаха хората от дома", продължава съобщението.

След като благодари на възрастните хора за посрещането, Бареков обещава, че като дойде на власт, ще вдигне пенсиите с 20%, които възрастните хора няма да крият под възглавниците, а "ще харчат за български стоки". След което казва, че не е невъзможно да има безплатно здравеопазване за възрастните хора.

Споделяне

Още от Избори 2014

Защо Слави Трифонов скри имуществото си?