Бареков: ТВ7 ме цензурира!

Николай Бареков обяви в края на миналата година, че се оттегля от ТВ7 и влиза в политиката.

Бившият програмен директор и водещ в ТВ7 Николай Бареков обвини телевизията, че го цензурира и е взела страната на банкера Цветан Василев, който пък "под натиск" внушавал, че е неин собственик.

 

Поредните разкрития Бареков направи в четвъртък пред БНТ.

 

"Цветан Василев направи абсолютно непочтени внушения, че е собственик на ТВ7. Вероятно го е правил под някакъв натиск. По този начин той убива ТВ7. Той научи от телевизията, че ще влизам в политиката. Василев не е бил собственик на ТВ7, а компанията "Алегро кепитъл", на която бях председател на борда на директорите". Аз взимах всички важни решения в тази телевизия преди да се оттегля и да се насоча към политиката", заяви лидерът на "България без цензура" Николай Бареков.

 

Той отказва да дава интервюта за ТВ7 с обяснението, че тази медия цензурира участията му и се превръща в ос на конфликта между Цветан Василев и Делян Пеевски.


"Василев и Пеевски се омаскариха достатъчно. Те трябва да престанат, защото прекрачиха всякакви граници", посочи Бареков.

"Всеки в ТВ7, който вземе страната на Цветан Василев срещу мен, изпълнява неговата поръчка! Мартин Карбовски получава по 140 000 лева на месец по договор с ТВ7 само за неговото предаване! Карбовски да излезе и да каже кой му плаща тези пари и каква е връзката му с Цветан Василев!", заяви Бареков по-късно пред ПИК.


"Косьо Филипов, който днес си позволи да сипе инсинуации и клевети по мой адрес, взима по 4900 лева на месец в телевизията. Договорът му е лично подписан от мен. Да каже той днес каква поръчка изпълни, за да ме оклевети", призова Бареков, който допреди няколко месеца твърдеше, че издържа партията ББЦ със свои лични спестявания от договорите си в ТВ7. Към момента няма яснота колко точно е заработил Бареков от ТВ7 и какъв е точно произходът на средствата, с които партията му ББЦ правеше щедрата си предизборна кампания. Цветан Василев не отрече, че е финансирал Бареков, но уточни, че това било в началото, по отношение тв проекта "България без цензура".

 

Бареков заключи, че "ТВ7 успя да стигне дъното и да се превърне в телевизията на Цецо Василев".

Споделяне

Още от България