Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Бързият кредит от Vivus.bg – светкавично и прозрачно решение при финансови затруднения

0 коментара
Бързият кредит от Vivus.bg – светкавично и прозрачно решение при финансови затруднения

Докато заемът не е продукт на нашето време и зараждането му откриваме в първите канони на сборника на Ману, Индия, ХХІV век пр.н.е, то основите на бързия кредит са сравнително млади и поставени едва през 80-те години на ХХ век. Динамиката на обществото, живота и явленията пораждат необходимостта от бързи, съвременни и лесни решения за възникващите финансови затруднения. Vivus.bg – част от групата на 4finance, предоставила над 11 милиона кредита на над 3.5 милиона клиенти в Европа, Азия, Северна и Южна Америка, излиза на сцената като естествено и отлично решение. То задоволява напълно нуждите на потребителите, чието бързо, прозрачно обслужване и кредитиране са основен фокус във фирмената политика на Vivus.bg.

Компанията е вписана в регистъра на финансовите институции на БНБ и към Комисията за защита на личните данни и гарантира сигурност, конфиденциалност и професионализъм. Бързите темпове на развитие на интернет и присъствието му като ежечасен спътник в живота на съвременното общество позволяват на Vivus.bg да предлага на своите клиенти кредити, чието отпускане и обслужване е изнесено изцяло онлайн. С няколко клика бързо и лесно, без да напускате удобството на своя дом или офис, може да кандидатствате и да получите кредит, съобразен с Вашите конкретни нужди.

Предимствата на Vivus.bg – гаранция за потребителско удовлетворение

Съкратени и опростени са условията за кандидатстване за кредит. Има възможност за пълно онлайн обслужване, сроковете за получаване на средствата след одобрение са кратки – от 15 минути до 2 часа на банкова сметка или на касите на Easypay. Липсват скрити такси, има професионално разработен кредитен калкулатор, позволяващ лесно изчисляване на сумата за връщане. Клиентите разполагат с личен профил в системата, даващ възможност за следене на важна информация в реално време – срокове, актуални промоции и предлаганите многобройни опции за плащане по най-удобния начин – банков път, Кештерминал и Изипей. Това са конкурентните предимства на Vivus.bg.

Те гарантират пълноценно потребителско изживяване и удовлетворение, свежи пари без усложнения, излишни документи и изгубено време в момента, в който са необходими. Така можете да се съсредоточите върху проблемите, които имате да решавате, и върху нещата, наистина важни за Вас. Предлаганите кредити са за суми от 50 до 1300 лв. и срок за връщане от 5 до 30 дни. И за да е още по-хубаво, Vivus.bg Ви дават възможност да се уверите в удобството и прозрачността на предлаганите услуги, в професионализма им чрез бърз кредит до 400 лв. за 30 дни без такси и лихви, без поръчител – връщате точно толкова, колкото сте получили.

Изградили своята фирмена политика в полза на потребителя и обърнати изцяло към неговите нужди, разбирайки положението му в спешна ситуация от нужда на средства, Vivus.bg не изисква излишни документи за кандидатстване – необходима Ви е лична карта и попълване на регистрационната форма онлайн в сайта на фирмата  https://www.vivus.bg/, което е бързо и лесно. Регистрацията е безплатна и лишена от такси. Липсата на изискване за поръчител улеснява както процеса на кандидатстване, така и отпускането на кредит. Vivus.bg вярва в своите клиенти и им спестява времето и неудобството, с които биха били свързани търсенето и осигуряването на поръчители.

С грижа за клиента и с разбиране, че е възможно да изпитате затруднение да върнете взетия кредит навреме, Vivus.bg предлага и възможност за удължаване на срока със 7, 14 или 30 дни. Така избягвате порочното взимане на нов кредит, с който да покриете стария, и се спасявате от влизането в т.нар кредитна спирала, която е неблагоприятна и опасна за финансовата Ви стабилност.

Елиминирана е и необходимостта да помните кога е датата за връщане на кредита и да следите трескаво да не я пропуснете. Фирмата се е погрижила за своевременното напомняне със СМС и мейл, съдържащи и цялата нужна информация за многобройните начини на плащане, за да бъдете максимално улеснени.

 Повече информация, професионално консултиране и помощ може да получите 7 дни в седмицата на телефон 0700 450 10, по мейл или чат, които ще откриете в сайта на Vivus.bg.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.