Бебето на Уилям и Кейт се очаква през юли

принц Уилям и Кейт Мидълтън

Очакваното от херцога и херцогинята на Кеймбридж бебе ще се роди през юли, съобщиха в понеделник от двореца "Сейнт Джеймс" предаде ББС. Негов говорител допълни, че състоянието на съпругата на принц Уилям – Кейт Мидълтън, която миналия месец прекара три дни в болница заради тежко сутрешно гадене, се подобрява.

Проявените от херцогиня Катрин признаци породиха слухове, че тя очаква близнаци, но по последния съобщения детето ще е само едно.

То ще е третият претендент за британския престол в линията на наследяване след дядо си Чарлз и баща си Уилям и обявена миналата седмица промяна в правилата на наследяване позволяват на детето да стане монарх независимо дали е момче или момиче.

След приемането на Кейт Мидълтън в болница "Крал Едуард VІІ" заради отпадналост, тъй като организмът ѝ не може да задържа храна и течности, ѝ бе препоръчана почивка, което доведе до отмяна на няколко нейни ангажимента. Последният път, в който Катрин се появи на публично място, бе миналия петък. Тогава тя и съпругът ѝ Уилям посетиха Националната галерия на Лондон, където бе изложен и първият официален портрет на херцогинята на Кеймбридж.

Споделяне

Още от

Одобрявате ли изгонването на 70 руски дипломати?