Бен Афлек и Дженифър Гарнър обявиха, че се развеждат

Дженифър Гарнър и Бен Афлек

Холивудската двойка Бен Афлек и Дженифър Гарнър обявиха, че ще развеждат само ден след десетгодишнината от брака им, предаде Райтерс в сряда.

"След дълго обмисляне и внимателно обсъждане взехме трудното решение да се разведем. Продължаваме напред с обич и приятелство един към друг и съвместна грижа за децата ни, чието лично пространство бихме искали да бъде уважавано в това трудно време", се казва в съвместно изявление на двамата.

42-годишният носител на Оскар и 43-годишната Гарнър започнаха да се срещат през 2003 г. след снимките на филма "Дявол на доброто". Двамата се ожениха през 2005 г. и имат две дъщери и един син.

Според запознати, двойката е разделена от шест месеца. Вестникарските слуховете за раздялата им обаче тръгнаха през май.

Афлек в последните години се радва на успеха, след като през 2012 г. бе отличен с Оскар за режисура за филма "Арго", а трилърът с негово участие "Не казвай сбогом" от 2014 г. стана касов хит и дори бе номиниран за Оскар за женска роля на партньорката му в лентата Розамунд Пайк.

Последните успехи на Гарнър са свързани с филма "Клубът на купувачите от Далас", за който Матю Макконъхи взе Оскар за главна мъжка роля.

Споделяне

Още от Общество

Започна кампанията за предсрочните избори. Ще променят ли нещо те?