Берлускони не казва правил ли си е пластична операция

Италианският премиер Силвио Берлускони проведе първата си за годината пресконференция в петък, но напусна залата преди репортерите да успеят да го попитат за пластичната операция на лицето, която се твърди, че си е направил.

В четвъртък 67-годишният Берлускони се появи публично след близо едномесечно отсъствие. Италианските вестници публикуваха на първите си страници огромни снимки на премиера, повечето от които показващи, че бръчките на Берлускони са изчезнали.

Според някои вестници новият имидж на премиера бил подготвен във връзка с предстоящата 10-годишнина от основаването на неговата партия Форца Италия.

Чрез пластичната операция Берлускони си е възвърнал имиджа, който доминирал предизборните митинги отпреди 10 години, смятат изданията.

Берлускони, който ще участва в събота в празника по случай партийната годишнина, каза в четвъртък, че през последния месец провел курс от тренировки за отслабване.

Предишната му пресконференция беше на 20 декември. Според слухове в медиите Берлускони се е подложил на операция в Швейцария на 28 декември, като тя била извършена от калифорнийски пластичен хирург.

Един от лекарите на Берлускони беше цитиран да казва, че премиерът си направил пластична операция около очите, но след това отрече да знае каквото и да е за това.

Левият в. Л"Еспресо казва, че премиерът си е направил лифтинг на лицето и шията.

От кабинета на министър - председателя отказаха да коментират вестникарските статии.

Умберто Босси, коалиционният партньор на Берлускони, каза в четвъртък : "Той е добре, изглежда като сина ми".

Споделяне

Още от Свят