Берлускони посъветва младите жени да си търсят богати мъже като него

Италианският премиер Силвио Берлускони посъветва младите жени да вървят по дирята на парите, когато си търсят партньор и даде себе си за пример като подходящ обект, предаде Асошиейтед прес

Берлускони отправи тази препоръка в неделя по време на конгреса на младежкото крило на своята партия "Народ на свободата". В отговор на забележка на един от министрите му - жена, премиерът се пошегува за браковете по сметка, като посочи, че жените се редят на опашка за него, понеже е "симпатяга" и "паралия".

Бизнесменът милиардер припомни свое старо и критикувано телевизионно интервю, в което казал на едно момиче да си търси богат приятел. "Това предложение не е нереалистично," поясни Берлускони.

73-годишният премиер е известен със своите солени шеги и гафове. Миналата година той бе замесен в секс скандал, свързан с флиртове с млади жени. Неотдавна 38-годишна луксозна проститутка го набеди, че е споделила леглото му заедно с две нейни колежки.

Съпругата на Берлускони поиска развод миналата година и оттогава двамата живеят разделени. Медийният магнат признава, че не е светец, но отрича да е плащал някога за секс.

Споделяне

Още от

Какво очаквате да свърши служебното правителство?