Берлускони с вулгарни думи за Меркел

Берлускони с вулгарни думи за Меркел

Италианският премиер предизвика огромен скандал в отношенията си с Германия. В подслушван от полицията телефонен разговор с един италиански журналист 74-годишният Силвио Берлускони изрича вулгарни думи по адрес на 57-годишния германски канцлер Ангела Меркел, съобщава БГНЕС.

"Това е една дебела к...., която никой не би искал да я ч...", заявява в Берлускони. Говорителят на скандалния италиански премиер отказа да коментира публикувания запис в пресата. Подслушваният разговор е бил в рамките на разследването срещу Берлускони за организирането на секс забавления. Скандалът вече мина границите на Апенините и германската преса си задава въпроса дали Берлускони наистина гадно е обидил Меркел.

При последното разследване за секс забавленията на Берлускони миналата седмица бе арестуван един строителен предприемач, който е подсигурявал млади момичета за Берлускони във вилата му в Милано. Той се е опитал да изнуди Берлускони със 700 000 евро. В тази афера са забъркани и три черногорски сестри. Те са изнудвали Берлускони с компрометиращи материали - снимки и видеозапис. Преди известно време започна и съдебното разследване срещу италианския премиер поради сексуалната му връзка с непълнолетната мароканка Руби.

Това не е първият инцидент между Берлускони и Меркел. По време на срещата на НАТО преди две години той остави Меркел сама да го чака 15 минути, докато той говори по мобилния си телефон. През 2008 година по време на официалната визита на германския канцлер в Рим Берлускони изскочи зад гърба на Меркел и извика: Бууум.

Споделяне
Още от Свят

Как оценявате изявите на главния прокурор в Twitter?