Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Бетинг гигантите и техните посланици - къде бъркат родните брандове?

0 коментара
Бетинг гигантите и техните посланици - къде бъркат родните брандове?

В историята на спортните залози, можем да видим, че някои спортни величия винаги получават шанс да преминат от другата страна на терена, но не се отдалечават от играта. Най-вероятно сте забелязали, че през последните години, откакто Димитър Бербатов приключи своята спортна кариера, можем да забележим вниманието, което се проявява към него.

Виждаме го като търсен спортен коментар, а като човек, играл в някои от най-известните отбори, можем да бъдем сигурни, че Бербо получава правилното внимание от аудиторията и може да се похвали като добър анализатор. Отскоро има и една нова задача, към него беше проявен много сериозен интерес от Just Bet Online. Днес бившият играч на Манчестър Юнайтед започва своята кариера на спортен посланик и неговата роля ще бъде да дава мнение за европейския футбол, да прави анализи, да споделя своята гледна точка и да позволява на феновете да надникнат зад кулисите.

Както ще забележим от заглавието, въпросът е къде бъркат родните брандове и защо не използват услугите на родната футболна легенда за нашия пазар? Отговорът е никъде. Причината Бербатов да получи такова назначение и внимание се крие във факта, че Азия е огромен пазар, а букмейкърите там оперират със сериозни финанси, но колкото и голяма да е спортната култура там, погледите продължават да се насочват към стария континент, където футболните сблъсъци са колосални.

След като се намираме в България, трябва да знаем, че спортната култура и достъпа до повече информация за европейски и дори световен футбол е много по-лесно достъпна. Освен това ще открием, че анализаторите като Ефир Бет са готови да ни помогнат с ориентирането в света на букмейкърите. Ще открием достатъчно спортни прогнози, съвети за отговорна игра и още много други. Екипът ще ни помогне да открием най-добрият букмейкър в зависимост от нашите желания.

Нуждата от посланици е лимитирана, след като се намираме значително по-близо до големите дербита и имаме далеч повече информация. Със сигурност бихме искали да видим Бербо да обръща внимание и на родните фенове, както и на почитателите на спортни прогнози, но дори и в друга компания, спокойно ще забележим, че неговата работа може да се наблюдава съвсем спокойно.

Друга важна подробност е, че повечето букмейкъри нямат посланици, но разполагат с анализатори, предимно от спортните медии, а именно те са прекарали доста години в разглеждането на световния спорт, те също биха могли да ни помогнат, когато решим да правим по-сложни прогнози. Практически не трябва да забравяме, че Бербатов е лице, което идва с по-сериозни хонорари и на този етап е твърде скъпа спортна личност, която не всеки може да си позволи.

Най-вероятно ще дойде ден, когато със сигурност ще получи предложение от родните брандове, но това не може да се случи в близко бъдеще. Впрочем, този момент може да е много по-скоро, след като забележим, че някои от родните оператори вече успяха да навлязат по-сериозно на международните пазари и най-вероятно ще трябва да използват услугите на медиатори, които да помогнат за по-сериозното привличане на вниманието на аудиторията.

С други думи, родните фенове имат достатъчно възможности да открият необходимата информация и без нуждата от звезди, а и нека бъдем честни, короната на Бербатов няма да бъде особено лека, при това по никакъв начин.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.