Безплатна пътна помощ и онлайн пазар срещу точки от заредено гориво

Безплатна пътна помощ и онлайн пазар срещу точки от заредено гориво

Клиенти на компанията "Шел", притежаващи КлубСмарт (ClubSmart) карта и трупащи в нея точки при всяко зареждане на горива, вече могат да ги използват не само при покупки на бензиностанциите на веригата, но и да си осигурят безплатна помощ на пътя, да ползват приложение за джипиес навигация или при онлайн пазаруване в eMag.bg. Отделно при резервиране на нощувка през Booking.com или наемайки автомобил от Rentalcars.com ще трупат нови точки в картата си, за да ги използват за различни бъдещи покупки.

Сред нововъведенията попада и новата дигитална карта за лоялност, която дава възможност на членовете на ClubSmart да регистрират своята карта в мобилното приложение Shell и да следят своите транзакции и баланс от точки, да поръчват подаръци и да намират търговски комплекси на компанията.

"Предимствата на членството в ClubSmart са вече много повече и по-привлекателни. Наша основна цел е да направим всяко пътуване по-сигурно и приятно, не само с всички продукти и услуги на нашите търговски обекти, а и на самия път", посочи в корпоративно съобщение търговският директор на дружеството Мила Петрова.

"Винаги се стремим да бъдем лидери в областта на програмите за лоялност на пазара на горива. Да диктуваме тенденции, не да ги следваме. Ние сме първите, които предлагат такова разнообразие от продукти и услуги, от които могат да се възползват всички наши клиенти, използвайки своята ClubSmart карта", допълва изпълнителният директор на "Шел" Камелия Славейкова, Изпълнителен директор на Shell България.

Безплатната услуга Помощ на пътя за лоялните клиенти на "Шел" се предлага в партньорството с "Алианц Партнерс" (Allianz Partners) и осигурява спокойствие на пътя при спукана гума, изтощен акумулатор, празен резервоар или грешно заредено гориво. Услугата включва и помощ с правни съвети, свързани с автомобила и Закона за движение по пътищата.

Компанията разширява и партньорите, при които могат да се трупат и обменят точки. В Досега при покупка в "Макдоналдс" може да се плати с точки от картата на "Шел" и същевременно да се натрупат нови. Вече събраните точки могат да се ползват за плащане и в eMag.bg, иа да се събират при резервация в Booking.com или при наемане на автомобил от Rentalcars.com. С Точките може да се придобие и приложение за GPS навигация, с постоянно обновяващи се карти от Sygic и с лиценз за цял живот.

Програмата продължава всички досегашни възможности за различни покупки от бензиностанциите на веригата с въпросните точки. Тя функционира у нас 20 години и членството в нея е безплатно като всеки желаещ може да получи своята КлубСмарт карта от обектите на компанията.

Споделяне

Още от Бизнес