Безплатни 500 уникални дистанционни за първите създадени детски профили в ЕON TV

Безплатни 500 уникални дистанционни за първите създадени детски профили в ЕON TV

Първите 500 потребители на иновативната EON платформа за интерактивна телевизия, които създадат специален профил за детето си, ще получат безплатно детско дистанционно, съобщиха от оператора "Виваком". Дистанционното е много интуитивно, с уникален и атрактивен дизайн, а размерът и формата му са проектирани така, че да пасва идеално в ръката на детето.

След създаването на профила потребителите трябва да се регистрират в специално създадената форма на сайта на компанията в секцията "EON за деца" www.vivacom.bg/bg/eon/eon-kids-game. Срокът е до 22 май.

Най-бързите петстотин абоната ще получат пъстрото дистанционно, с което децата могат да управляват лесно и удобно своя профил и да се наслаждават на любимото си съдържание в забавна и защитена среда.

Детският профил осигурява достъп до телевизионни канали и видео съдържание в EON Видеотека, специално подбрани според възрастта на малките зрители. Платформата интуитивно изучава кои са любимите герои и филми на детето и какво обича да гледа и му предлага съдържание, изцяло съобразено с неговия интерес.

С EON Kids най-малките членове на семейството могат да търсят съдържание и по анимационни герои: когато изберат снимката на любимия си герой се показва цялото съдържание с него в EON Видеотека. Така децата могат да гледат съдържание от 3 категории - Филми, Сериали и Анимационни, а също и да се забавляват с тв Архив до 7 дни на любимите си телевизионни канали.

С помощта на уникалното детско дистанционно те могат лесно и бързо да управляват само своя профил, което ги защитава от неподходящо съдържание извън тяхната безопасна среда.

Дистанционното може и да се купи от онези, които не успеят да се сдобият с него при регистрацията.

Тв платформата EON бе пусната в началото на април и се предлага в три пакета, съчетаващи супер бърз интернет и достъп до над 200 канала и с видеотека от над 10 000 заглавия, които непрекъснато се обновяват.

Споделяне

Още от Бизнес