Безработните американци с безплатна виагра

Безработните американци с безплатна виагра
Фармацевтичната компания “Пфайзер“ започва програма, по която безработните американци ще могат безплатно да получават произвежданите от фирмата лекарства, съобщава Фокс Нюз в четвъртък.

Считано от 14 май участниците в програмата могат да получават над 70 препарата на компанията, сред които намаляващо нивото на холестерола лекарство, обезболяващи и дори синьото хапче за повишаване на потентността виагра. Включени са също така антибиотици, антидепресанти, препарати за сърдечни болки, противогъбични средства и контрацептиви.

В акцията може да участва всеки, който е останал без работа и медицинска застраховка, но има условие той да е вземал поне три месеца преди това посочените лекарства на компанията. Необходимите препарати ще бъдат отпускани за срок от една година или до момента, в който пациентът отново се върне на работа и има медицинска застраховка.

В момента много от фармацевтичните компании, включително “Пфайзер“, изпитват проблеми с реализацията на продажбите си. С безплатната си програма фирмата се надява да запази клиентите си, които временно не могат да си позволят скъпоструващите лекарства и може да се насочат към по-евтини алтернативи и това да се окаже по-дългосрочен отлив на потребители.

Споделяне

Още от Свят