Биохим и "Овергаз" предлагат нови кредити за газови инсталации

В партньорство с "Овергаз", Биохим започва да финансира проектирането и изграждането на газови инсталации, съобщиха във вторник от банката. Досега финансовата институция отпускаше кредити за закупуване на уреди за битова газификация.

Новите заеми ще са в размер от 1000 до 7000 лв., без поръчители и ще се отпускат за срок до 5 години. Банката финансира до 100% от необходимата за газифициране сума, без задължение за кредитоискателят да участва финансово.

Актуалните лихвени проценти са заемите са 10.2% при превеждане на работната заплата в банка Биохим и 10.7% при превеждане само на месечната погасителна вноска в банката. Ще се финансират както хора, работещи на трудови договори, така и упражняващите свободни професии като медици, адвокати, консултанти, експерт-счетоводители и други.

Кандидатстването за кредит става с лична карта, документи за доход и проформа фактура от "Овергаз" за цената на уредите за газификация, строително-монтажните работи или проектирането. Отговор по искането на кредит ще се дава до два работни дни след получаването на всички необходими документи.

Към заема банката предлага и безплатна застраховка "Живот".

Споделяне

Още от Бизнес

Колко време давате на новия парламент?