Бирата на "Айрън Мейдън" – Трупър, вече е в България

Бирата на "Айрън Мейдън" – Трупър, вече е в България

Създадената специално от вокалиста на британската хеви-метъл банда "Айрън Мейдън" – Брус Дикинсън, и пивоварната "Робинсън" бира "Трупър" вече е в България. Така феновете не само на една от най-популярните метъл-групи в света и на твърдия стил въобще, но и на светлото пиво, могат да опитат новата марка, която от четвъртък се предлага във всички магазини от веригата "Пикадили" и в бирения онлайн магазин www.beers.bg.

 

"Трупър" е ейл с комбинация от малц и три висококачествени сорта хмел. Ще се предлага в бутилки от 500 мл като брандиран кашон от осем бутилки се предлага в специализирания бирен сайт за 44.40 лв.

 

"България живее и диша метъл музика и Мейдън са много популярни тук и в региона. Очакваме с радост да работим с толкова високо уважаван супермаркет като Пикадили и сме сигурни, че бирата Трупър, с нейната характерна дълбочина и сложен вкус ще бъде огромен хит", посочва Филип Уолш, съосновател на Beers.BG, която работи с най-добрите британски пивоварни, включително "Фулърс", "Робинсънс", "Марстънс" и "Уичууд".

Споделяне

Още от Бизнес

Къде му е мястото на Бойко Борисов?