Бивш полицай е задържан за убийството на младата жена в Слънчев бряг

Бивш полицай е задържан за убийството на младата жена в Слънчев бряг

29-годишният бивш полицай Михаил Менашки от Бургас е задържан по подозрения, че е убил 30-годишната управителка на заведение, която бе намерена наръгана неколкократно с нож в курорта Слънчев бряг, съобщи БТА в понеделник, позовавайки се на данни от бургаската полиция.

Арестуваният е работил в Районното управление "Полиция" в Несебър. Той е уволнен дисциплинарно на 6 август за притежание и разпространение на фалшиви винетни стикери. Срещу него има образувано следствено дело. В момента текат разпити на свидетели пред съдия, извършени са претърсвания и изземвания, назначени са експертизи, като събраните данни потвърждават засега първоначалната версия - лични взаимоотношения и ревност.

30-годишната Мария Златанова бе смъртоносно наръгана с нож няколко пъти около 1.00 часа в нощта срещу понеделник, съобщиха от бургаската полиция.Само през последните няколко дни това е поредния трагичен инцидент, след като миналата седмица 48-годишен германец бе убит с нож от свой сънародник, който впоследствие се самоуби в бургаския арест.

Младата жена е била намушкана в автомобила си. Заедно с нея е било 18-годишно момче от Несебър, което е ранено и е прието в местната болница без опасност за живота. Трупът на жертвата, която е от Самоков, бе намерена в близост до паркиран джип "Ауди Q 7" с варненска регистрация.

По думите на момчето, станало очевидец на трагедията, докато жената се качвала в автомобила, от храстите се приближил непознат мъж, който ѝ нанесъл няколко удара с нож. Младежът се опитал да я защити, като също бил наранен, след което непознатият избягал.

Споделяне

Още от България