Благотворителен концерт "Всичко е любов" в Модерен театър

БНТ ще излъчи директно на 14 февруари от 17.30 ч. благотворителния концерт "Всичко е любов" на Модерен театър. Концертът е под патронажа на новия български еврокомисар Кристалина Георгиева, а целта е да подпомогне набирането на повече средства в помощ на децата от Хаити.

По време на концерта ще се проведе пряко включване по скайп – разговор с българката, отказала евакуация и останала да помага в бедстващата страна – Ралица Константинова.

Ще бъде излъчено и обръщение на еврокомисаря по въпросите на международното сътрудничество, хуманитарната помощ и реагирането при кризи Кристалина Георгиева.

Звездите на Модерен театър – Искра Ангелова, Стефания Колева, Иван Радоев, Иван Бърнев, Маргита Гошева, Кристина Янева и Явор Бахаров, както и младите актьорски попълнения Ованес Торосян, Благой Бойчев, Ивайло Драгиев и Милко Йовчев и Асен Блатечки, ви канят на този благотворителен концерт с чаша вино в деня на влюбените 14 февруари.

Това е и последният ден, в който изпращайки смс на номер 1255 на БЧК, можем да дадем своята помощ на нуждаещите се деца в Хаити.

На сцената на Модерен театър (зад ъгъла на бул. "Евлоги Георгиев" и ул. "Върбица") ще пеят Дони и Нети, Миро, "Сигнал", Милена и "Ревю", "Насекомикс", "Free Will Society", Вяра Пантелеева, Мишо Шишков, Борислав Бояджиев и Гришата Георгиев от "Нощни птици”, тенорът Антонио Патарузлиев, Георги Дюлгеров, Ели Раданова и Деница от "Мюзик айдъл”, а ще танцуват "Studio Dance Zone".

Споделяне

Още от