БНС внася вот на недоверие

Българският народен съюз (БНС) съобщи, че внася в понеделник вот на недоверие към кабинета. Такъв подготвя и СДС. Мотивите на БНС са застрашаване на националната сигурност от страна на министъра на икономиката и енергетиката и ангажиране на отговорността на Министерски съвет за тези негови действия.

Според БНС изнесеното в публичното пространство за Румен Овчаров е доказателство за настъпилата криза в България, налице е недопустима намеса в работата НСлС.

Сергей Станишев показа, че не е премиер, коментира в неделя неформалният лидер на ГЕРБ Бойко Борисов по време на предизборно посещение в Кърджали.

Премиерът води министър Румен Овчаров в Русия, а после го праща в отпуск, отлепи двама заместник-министри, които не трябваше да назначава, а мълчи, няма отговори, каза Бойко Борисов, цитиран от БТА.

Самият министър на икономиката и енергетиката си признава, че кръгове в БСП източват огромни средства, защо сега ги казва тези неща, след като от година се говори за това, зададе риторичен въпрос Борисов.

Споделяне

Още от България

За коя политическа сила ще гласувате на изборите?