Бойко Борисов - неуловим за сексуални капани

Купища писма с обяснения в любов е получил в Деня на влюбените главният секретар на МВР ген. Бойко Борисов, разкрива в новия си брой в. "168 часа". Посланията били от напълно непознати на Борисов дами. Освен любовни, част от писмата имали сексуална насоченост. Към писанията били прикрепени и снимки на подателката, една - две в особено неприличен вид.

Отначало Бойко Борисов смятал да отговори на почитателките си, за да им засвидетелства уважение и да им обясни, че вече е избрал спътничката си в живота. Генерал Борисов обаче се отказал от благородното си намерение, след като броят на писмата, дошли на 14 февруари, надхвърлил 150, пише в. "168 часа", като не назовава източниците на информация, разкрили тревогите и провалените ангажименти на главния секретар.

Според изданието ген. Борисов бил под непрекъснат обстрел от страна на манекенки, светски дами, сервитьорки от заведения, които посещавал. Той бил изненадан дори от дами във властта. Освен големия му рейтинг, жените харесвали и неподправеното му мъжествено излъчване, както и свързаните с професията му опасности.

Вестникът е потърсил и нужната консултация със столичен сексолог, който разкрива в дълбочина причините за неустоимостта на главния секретар на МВР. "Няма начин ген. Борисов да не предизвиква желание за сближаване сред жените, защото освен че изглежда добре, работата му е свързана с редица трудности и нерядко изисква използването на физическа сила, което в очите на дамите го прави особено романтична и страстна фигура".

За твърдостта на главния секретар пред в. "168 часа" са свидетелствали дори и най-върлите му врагове, които са заявили, че въпреки изкушенията, Борисов не се е поддал на нито едно.

"Той е абсолютно верен на приятелката си Цветелина. Понякога дори му се чудя, дава ли си сметка какво изпуска. Някои от предишните началници дори на по-ниски нива знаеха много добре как да се възползват от подобни ситуации. И аз не бих се замислил нито за секунда, само да ми се открие поне една от невероятните възможности, които има той", е коментирал колега на Борисов от МВР, пожелал анонимност.

Още от България

Какво се крие зад истерията с "отнемането и продаването на деца"?