Бойко Борисов: Абсолютно подкрепям Цветан Цветанов

Сн. БГНЕС

Абсолютно подкрепям Цветан Цветанов, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в сряда.

Бившият премиер посети строящия се участък Шумен-Белокопотиво от магистрала "Хемус", придружаван от Цветанов и бившия регионален министър Лиляна Павлова.

Борисов не коментира по същество скандалите с разпространените записи от разговори с негово участие и незаконното подслушване.

”Колко красива е станала, колкото и да ви е яд. Това е нашият труд, това е нашият резултат. Вижда се и напред, и назад. Така че каквото и да говорят, това остава за хората. Каквото и да правят, това остава и за хората", каза Борисов.

Той посочи още, че  ”тази магистрала можеше да е готова само с парите от Цанков камък, но хидроинженерът трябваше да си прибере хонорара”.

"На Делиормана поне да бяха направили канализация, за разлика от тях при нас няма град или село, в което да не сме направили нещо добро. На мен пък ми е хубаво, когато хора с турски имена от смесените райони ми разказват как са получавали нареждания от горе да прехвърлят гласове на БСП. Те ли ще ми говорят на мен за манипулации на изборите", каза още Бойко Борисов.

Споделяне

Още по темата

Още от България

Къде му е мястото на Бойко Борисов?