Бойко Борисов не е доволен от резултата

Бойко Борисов не е доволен от резултата

Не съм доволен от резултата, още по-недоволен съм от резултата на другите две дясноцентристки партии, коментира пред Mediapool неформалният лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, чиято партия се изравни и може да изпревари БСП като първа политическа сила след приключилите избори за Европарламент. Той определи изборните резултати като “голямата трагедия на България”.

“Дясноцентристко правителство със слаби десни партии не може да бъде образувано. Аз си давам ясна сметка за това”, каза Борисов.

Изводът от тези избори е, че вотът за БСП е платен, защото при тези скандали, които тресат държавата, да изкараш такъв резултат, означава, че обръчът от фирми работи, допълни той.

Борисов съобщи още, че в момента е в столичния квартал  “Владая” и се бори с наводнението.

От своя страна членът на ръководството на ГЕРБ Красимир Велчев обясни, че постигнатите от партията резултати са въпреки липсата на структури на много места, а и недостигът на средства е попречил да се направи качествена кампания.

Според Велчев Ахмед Доган е изглеждал леко уплашен от постигнатия от партията му резултат, защото този резултат може да застраши стабилността на страната.

Споделяне
Избори за Европарламент 2007

Още от Избори за Европарламент 2007

Одобрявате ли изгонването на 70 руски дипломати?