Бойко Борисов: Не ми се искаше повече Веско Маринов да ми пее на концертите

Веселин Маринов за Цветанов: В днешно време няма такива мъже, джентълмени и коректни

Веселин Маринов аплодиран от Цветанов и други симпатизанти на ГЕРБ по време на предизборна проява, сн. БГНЕС

"Не ми се искаше повече Веско Маринов да ми пее на концертите. Ясно бях казал как трябва да се проведе кампанията, не се съобразиха на моменти с мен. Винаги народът ми е давал кредит на доверие, много внимателно съм разчитал какво се иска от мене”. Това каза премиерът Бойко Борисов, коментирайки раздялата с доскорошния си заместник в ГЕРБ Цветан Цветанов.

Веселин Маринов е семеен приятел на Цветанов и участваше през годините в много мероприятия на ГЕРБ. Певецът не остана безучастен и сега, когато Цветанов напусна ръководството на партията.

Той коментира пред Дарик, че Цветанов е "морален човек, готов да направи всичко необходимо за семейството си".

По думите на Маринов при срещите им по време на предизборната кампания доскорошният заместник - председател на ГЕРБ не е давал признаци, че се готви за обявеното днес решение.

"На първо място е моралът му, отношението към семейството. За него то е изведено на пиедестал и няма по-важно от това. В днешно време няма такива мъже, джентълмени и коректни“, сподели певецът, който стана известен и с химна на МВР "Нашата полиция".

В анализа си на изборните резултати Борисов сподели в петък и спомени от близкото минало, когато е имал 90% рейтинг.

"Дайте да си говорим сериозно... Дайте да си говорим сериозно. Когато в началото правих избори с 90% рейтинг, магаре да бях вързал за депутат, щяха да го изберат", каза Борисов.

Така той опроверга коментарите за голямата роля на Цветанов в организацията на изборите. От думите на премиера се разбра, че той смята успеха на европейските избори за изцяло свой.

Споделяне

Още по темата

Още от България