Бойко Борисов отишъл на купон с миски след фиаското в Катар

Бойко Борисов отишъл на купон с миски след фиаското в Катар

Бойко Борисов отиде на купон с миски след фиаското в Катар. Трусът в държавата, който отнесе главите на двама министри, не разтревожи премиера дотам, че да се откаже от удоволствията, пише в. "България днес" като съобщава, че в събота вечерта Борисов е почел рождения ден на водещата Виолета Сечкова.

За доброто настроение на гостите се грижели кандидатките за Мис България, чийто конкурс се организира от фирмата на Сечкова "Ноу фрейм". Именно сред декора на състезанието по хубост бил организиран купонът.

Партито било в новите студиа на телевизията на Делян Пеевски ТВ7, които се намират близо до резиденцията "Врана" на Сакскобургготски. Премиерът пристигнал в добро настроение, без дама, но пък с любимото си кафяво кожено яке.

Присъствието му било очаквано. Запознати твърдят, че Борисов досега не е пропускал рожден ден на Вили Сечкова - половинка на бизнесмена Александър Сталийски, който е шеф на федерацията по културизъм. Двамата с премиера често се събират, за да играят белот и бридж.

Присъствието на премиера на партито бе потвърдено и от певеца Илиян. "Бях поканен на рождения ден на Сечкова, защото сме лични приятели. Там беше и Бойко Борисов. Той е народен човек и обича да се забавлява" - коментира Илиян. Сред скъпите гости били Николай Бареков, Емил Кошлуков, сестрите Бакалови, Теди Велинова, съобщава "България днес".

Споделяне

Още по темата

Още от